Hei vaan kaikki blogimme lukijat! Mitä kuuluu?

Minun päiväni alkoi hytisten linja-autoa odotellen...kaksi linja-auto jäi tulematta. Noh onneksi Isäntä tuli kuskaamaan mun vesijumppaan! Olin aika väsynyt eilisestä laivareissusta --> vietettiin Markuksen 11v.-synttäreitä siellä isolla porukalla.

Vesijumpassa oli ihan kivaa. Tämä oli toinen kerta kun olin työkaverini P.N-N:n houkuttelemana. Ja onkin tosi  hyvä, että joku houkuttelee liikkumaan. Eihän tuo ole niin kovin rajua ja hikeä pukkaavaa touhua, mutta kuitenkin piristävää! Vesi kyllä saisi olla lämpimämpää....

Sitten mentiin Lauran kanssa Ukkilaan. Käytiin mm. kaupassa herkulliset leivokset ostamassa....siinä oli kermavaahtoa ja mansikkahilloa välissä... NAM! Ainoa vika niis oli se, että ne loppui kesken.... Tässä kuva kauppareissulta

1291049862_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nyt valmistelen iltaruuaksi broilerin minuuttipihvejä (uunissa) ja couscous-risottoa. Laura kehui saaneensä kummi-tätinsä luona hyvää couscousia. Meilläpä ei ole sitä koskaan tehty, joten tuumasta toimeen... ja hyvältä näyttää (niinkuin kuuluukin) Kieli ulkona  .

Tunnin päästä alkaa Huippumalli haussa (11 kausi) ja mukana joku "ei niin nainen". Ollaan Lauran kanssa seurattu noita yhdessä lähes joka tuotantokausi.

Ja joulukalenteri luukuista sen verran niitä odotteleville --> tulossa on! Huomenna jo osalle ja ylihuomenna lopuille. Anteeksi, kun jouduitte viimehetkeen odottamaan...mutta ajoissa kuitenkin tulevat.