Kohta se vaihtuu; påskdagen toiseksi påskdageniksi. Sehän kuvaa näitä yövuorojakin, jos leikkii sanoilla påsk on kuin paska ...just just. Kolmas mämmiyö menossa ja sitten on vielä yksi sellainen...toivottavasti vähemmän "mämminen". 

Vielä hetken on sunnuntai ja Ukkon nimipäivä -->löyhä aasinsilta siitä...Isäntä on yksin kotona! Jep , Laura on kaverinsa yökyläsynttäreillä ja Petteri ja Markus jäi mummilaan yöksi. Varmaan itsekullekkin tekee hyvää olla hiukan erikseen toisistaan. Petterillekin piristystä, kun on ollut hieman mieli maassa. Otsan rypistys Hän satutti polvensa koululiikunta tunnilla ja kävelee nyt kepeillä. Nyt viikonloppuna häneltä jäi Turkuturnaus/jääkiekkoturnaus väliin ja vajaan viikon päästä jää Riikan jääkiekkoturnaus pelaamatta. Saa nyt nähdä voidaanko edes kannustusjoukoiksi lähteä...odotellaan aikaa magneettikuvaukseen -->epäilevät kierukan repeämistä...taas.

On jäänyt tänne kirjoitteleminen vähemmälle vaikka paljon on tapahtunutkin. Noh, otan itseäni niskasta kiinni ja koitan kirjoittaa useammin ja laittaa kuvia.

Vastailkaas seuraaviin kysymyksiin, niin näen ketäs täällä on käynyt!!

1.Kävikös teillä virpojia? Nauru

2.Mämmi vai pasha? Kieli ulkona

3.Kummat munii pääsiäismunat kanat vai puput? Silmänisku