1270617452_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä meidän Petteri tekee omaa synttärikakkuaan. Ihan maukasta tuli...kermaa olisi ehkä saanut olla enemmän.  Vieraille tarjottiin vain valmispullia ja ite herkuteltiin tuolla kakulla.

Niinkuin kuvasta näkyy (katso oikein tarkkaan kuvan vasemmalle -->keppi), varjostaa Petterin synttäreitä polvivamma. Saa taas kulkea keppien kanssa. Tuon takia jäi häneltä jääkiekon Turku-turnaus väliin, eikä myöskään pelaa Riikan turnauksessa Latviassa. Mennään sinne kuitenkin kannustamaan muuta joukkuetta.

Kyllä tuo terveysarvauskeskuksen homma tökkii!! Koulutapaturmaa mennään aina päivysrtykseen näyttämään, mutta kuitenkaan sieltä ei voi lähetettä magneettikuvaan kirjoittaa...sitten omalle lääkärille toisena päivänä, jolle ei tietenkään saa aikaa ja joka ei kuitenkaan mistään tiedä mitään ja joka ohjasi turhaan takaisn päivystykseen..... onneksi Isäntä otti ohjat käsiin ja soitti yksityiselle lääkäriasemalle, jonne päästiinkin viidessä minuutissa -->ja saatiin heti lähete TYKSiin. On todennäköistä, että Petterin polven kierrukka on taas revennyt. Kyllä urheilu on vaarallista!