Oikein mukavaa Naistenpäivää teille kaikille Naisille jotka tätä luette, ja terveisiä yövuorosta! Täällä sitä nuhanenäisenä valvotaan ensimmäistä yötä neljän yön putkesta. Ihanan rauhallista onneksi!

Jotkut "Meidän Perhe" blogiamme lukeneet ovatkin jo kyselleet juttujemme perään... on ollut hiukan hiljaiseloa. Hiihtolomalla oltiin reissussa ja sitten on vaan ollut lorvi-katari enkä siksi ole mitään juttua jaksanut tänne laittaa. Pian kuitenkin tulen laittamaan matka kuvia.

Mites meinaatte Naisten päivää viettää tai mitä siltä toivotte? Itse tahtoisin jotain pientä muistamista Isännän taholta...kukkia, leivos, hali, pusu.... mutta todennäköisesti päivä tulee olemaan sitä ainaista pyykkäämistä ja kokkaamista. Noh, nyt sitä varmaan taas jaksaa, kun olin pitkästä aikaa kavereiden kanssa viihteellä. Meidän piti mennä laivalle perjantaina, mutta laivat myöhästeli ja kolaroivat hurjan jää-tilanteen takia. Siispä menimme syömään...ja juomaa Kieli ulkona. Olipas ihana nauraa ja jutella samanhenkisten kanssa (ketään kuitenkaan loukkaamatta) ja tanssia!!! Onpas ollut ikävä tanssimista...nyt toki "lihakset" kipeät tai nää löysät kohdat kun saivat tanssiessa kyytiä....ja karaokea laulettiin myös Silmänisku !

Noin viisi tuntia vielä. Täytyy muistaa mennä eri kautta kotiin, kun tuo Myllyn silta on suljettu tääl Turus...meinaa vissiin romahtaa. Menee koko liikenne ihan sekaisin, kun siitä ei enään pääse. Saas nähdä miten kauan kestää korjata/tehdä siihen uusi.